FMCG fórum 2019

2019.
május 30.

Részvételi díj:
25000 Ft + ÁFA

Leírás

Számos tekintetben strukturális változáson megy keresztül az FMCG szektor és a kiskereskedelem. A technológiai fordulat, a fogyasztói szokások átalakulása, az új környezeti, egészségi és biztonsági igények megjelenése folyamatos fejlesztésre, alternatív eszközök bevetésére kényszerítik a piaci szereplőket.

A konferencián arra keressük a választ, hogy az újabb követelmények teljesítése hogyan egyeztethető össze a piaci szereplők profitcéljaival. Hogyan működhetnek egységes ágazati megoldások, miközben a verseny egyre élesebb és az iparági résztvevők érdekei gyakorta keresztezik egymást?

Terítékre kerülnek a közelmúlt forró témái, mint az élelmiszer-biztonság, illetve fenntarthatóság: kezdve a műanyag termékek problémakörétől a vízfelhasználásig.

A részvételi díj tartalmazza a szünetekben felszolgált frissítőket, a háromfogásos ebédet, valamint a konferencia teljes dokumentációját.

Április 20-ig történő jelentkezés esetén 30 százalék kedvezményt biztosítunk.

LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAP

Részletes program

08:20
Regisztráció, kávé
09:00
Megnyitó

Korányi G. Tamás, a Napi.hu tiszteletbeli főszerkesztője

09:05
Fenntarthatóság és verseny az élelmiszer-gazdaságban

Keleti Marcell, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) élelmiszeripari igazgatója

09:30
Termékbiztonság, termékminőség: célok és elvárások

Dr. Oravecz Márton, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal elnöke (felkérés alatt)

09:50
A termékbiztonság kihívásai a gyártók szemszögéből

Párkányi Gábor, a SGS Hungária Kft. üzletágvezetője

10:10
A városi áruszállítás jövője, logisztikai megoldások, smart city

Dr. Bóna Krisztián, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanszékvezetője, egyetemi docens

10:30
Kávészünet
11:00
Helyzetkép és előrejelzés – A műanyag-felhasználás és környezeti hatásai a napi fogyasztási cikkeknél - A műanyagok kioldódási vizsgálatai

Dr. Zanathy László, a WESSLING Hungary Kft. ügyvezető igazgatója

11:20
Vízfelhasználás és takarékosság – Milyen kihívások és lehetőségek állnak a gyártók és a kereskedők előtt?

Sinka Attila, a MASZESZ (Magyar Víz és Szennyvíztechnikai Szövetség) főtitkára (felkérés alatt)

11:40
Fenntartható fejlődés és profit – Milyen fontos szabályozói és fogyasztói elvárások állnak a szektor előtt? Milyen módon lehet ezt összeegyeztetni az üzleti célokkal?
12:00
Műanyagmentes világ – panelbeszélgetés

A beszélgetés témái:

Drasztikusan visszaszorítható-e a műanyag-felhasználás? 

Milyen alternatív megoldások lehetnek még a bioműanyagok mellett?

Milyen lesz a hazai szabályozás, és miként segíthet az állam?

A beszélgetés résztvevői:

Dr. Zanathy László, a WESSLING Hungary Kft. ügyvezető igazgatója

Weingartner Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium fenntarthatóságért felelős államtitkára (felkérés alatt)

13:00
Ebéd

Kedvezmények

Április 20-ig történő jelentkezés esetén 30% (7500 Ft + ÁFA)
Három vagy több fő jelentkezése esetén 10% (2500 Ft + ÁFA)

Helyszín

Danubius Hotel Margitsziget, 1007 Budapest, Margitsziget

A Danubius Hotel Margitsziget egyedülálló, romantikus környezetével, képzett személyzetével, magas színvonalú kiszolgálással és technikai felszerelésekkel, továbbá ételek és italok széles választékával ideális helyszínül szolgál kis és nagy létszámú rendezvényekhez egyaránt. A szálloda kiváló lehetőséget biztosít különféle céges rendezvények lebonyolításához, úgy is, mint 21. századi konferencia helyszín, ahol minden technikai feltétel adott a szélessávú interneteléréstől a kép- és hangtechnikáig.

Vissza a lap tetejére

Részvételi díj:
25000 Ft + ÁFA

Kapcsolat

+36-1-506-0938
Összes »

Rendezvényeink